Den döda piloten som återvände för en gruppbild…

Freddy Jackson dog tragiskt i en flygplansolycka. Trots detta så kunde hans före detta kollegor se honom på en gruppbild som togs efter hans död. Hur det gick till finns det ingen vettig förklaring till.

Märkligt och återkommande ljusfenomen i Norge…

I norska Hessdalen så kan man ibland se detta ljus, som du finner på bilden nedanför. Bilden är tagen 2007 av några studenter. Men vad för typ av ljus det är har ingen kunnat att framställa eller förklara.

Blåbärsformade saker på planeten Mars…

Under år 2004 så upptäckte man något som såg ut att vara blåbärsformatMars. Enligt vissa så är det ett tecken på vatten, men det är ingen som riktigt vet vad det är, och än idag har ingen riktigt logisk förklaring getts.

Utomjordiskt ljus…?

Det var den 25 februari 1942 utanför Los Angeles kust i USA som denna bilden togs. Invånarna som såg detta trodde det var ett militärplan, men militären sade att inga plan hade lyft den dagen. Så frågan kvarstår: vad är det?

Mobiltelefonen (?) från 1928

Om du har sett Charlie Chaplin-filmen Cirkusen” så kan man på extramaterialet se en person som ser ut att gå runt och prata i sin mobiltelefon. Men det finns bara ett problem: Filmen är inspelad 1928, och då fanns det absolut inga mobiltelefoner.