Han är en flickidol världen över, och många kvinnor av den yngre generationen skulle i princip kunna döda sina föräldrar för att få en fem minuters lång träff med en av världens mäktigaste musikartister, Justin Bieber. Redan som ung tonåring slog han igenom och än idag toppar han ständigt musiklistor överallt. Men hans liv har inte alltid varit lätt, och har minst sagt varit skandalomsusat. Men vad gör det när man har pengar till att köpa vad man vill. Här är dock tio fakta som du antagligen inte kände till om den mest älskade och hatade artisten som musikbranschen har att erbjuda.

Bråka inte med hans pappa…

Jeremy Bieber, det vill säga Justins pappa, är en före detta MMA-fighter. Svårt att tänka sig, va?

Älskar Twitter…

Justin Bieber säger sig älska Twitter så mycket att han direkt efter ha ”tweetat” något spanar in för att titta vem och vilka som först ”retweetade” hans inlägg. Så ja, Justin Bieber håller faktiskt lite koll på vad hans fans skriver och tycker via det sociala medlet.

Kulturintresserad…

Justin har alltid inspirerats av de mörkhyades kultur, men själv säger han att han inte ser på kultur som ”svart eller vitt”, utan plockar upp olika kulturers bästa drag och applicerar på sig själv.

Britney Spears gamla hus…

För tillfället bor han i superstjärnan Britney Spears före detta hus i Los Angeles. Åtminstone i skrivande stund när denna artikel skrevs.

Polare med Will Smith…

Han påstår själv att Will Smith är hans bästa mentor, och att de pratar minst en gång i veckan via telefon.