Att bära blåfärgade jeans i Nordkorea är olagligt då det påminner för mycket om den amerikanska kulturen. Likaså finns det tusentals konstiga lagar runt om i världens lagböcker; en del fortfarande i bruk och en del som bara hängt i med årens gång. Här är tio fakta som du bör känna till om några av de konstigaste lagarna som finns.

Får vanhedras i Danmark…

En internationell regel säger att man inte får bränna något lands flagga, men i Danmark gäller lite annorlunda lagar. Där är det fullt lagligt att bränna sin egna flagga, det vill säga den danska.

Kanske snart straffbart i Sverige också…?

I bland annat Frankrike, Tyskland och Schweiz är det olagligt att förneka förintelsen, detta kan leda till dryga böter eller fängelse.

Får bli piloter – men inte köra bil…

I Saudiarabien får kvinnor utbilda sig till piloter och styra flygplan. Däremot får de inte köra bil, så hur de tar sig till flygplatserna är ett stort frågetecken.

Varför? Varför egentligen…?!

Sexleksaker är olagligt att sälja i Indien och kan leda till två års fängelse.

Är det värt risken…?

Oralsex var förbjudet enligt lag i Kanada fram till år 1969. Likaså är det ännu olagligt i Malaysia och kan leda till piskrapp eller två års fängelse.

10 kusliga fakta om kända turistattraktioner

10 kusliga fakta om kända turistattraktioner

Turistattraktioner runt om i världen är kända för sin skönhet, historia och spännande upplevelser. Men vad händer när de döljer mörka hemligheter och skrämmande fakta som de flesta inte känner till? I den här artikeln kommer vi att utforska 10 av de mest skrämmande...