Den omåttligt populära TV-serien The Big Bang Theory hade amerikansk premiär på CBS den 24:e september 2007. Sedan dess har komediserien vuxit sig större och större för varje säsong och är idag en av de serier som följs mest under direktsändning. Serien utspelar sig i Pasadena, Kalifornien, och kretsar kring fem karaktärer. En av karaktärernas fru är Bernadette Rostenkowski och spelas av Melissa Rauch. Nedan följer tio fakta som du antagligen inte hade en aning om när det kommer till Melissa. 

Började med mindre framträdanden…

Till en början hade Melissa Rauch bara ett par mindre framträdanden i serien, delvis var hon rösten för Howards gapiga mamma. Det var först i säsong tre som hon fick en större roll och numer är en lika självklar del i serien som Sheldon.

Tidigare varit servitris…

I en intervju med magasinet Maxim, som hon också gjorde en fotografering åt, berättade hon att hon under sina yngre år har arbetat på restaurang, likt det arbete hon utför i The Big Bang Theory.

Pappan galen i serien…

TV-serien är också en av hennes pappas favoritserier, och när Melissa fick rollen var han lika exalterad som hon själv, har hon berättat i en tidigare intervju.

Medverkat i True Blood…

The Big Bang Theory är inte den enda serien som Melissa medverkat i. Hon hade även en kort gästroll i serien True Blood (bilden nedanför) i sex avsnitt som karaktären Summer, en tjej som hade en kort fling med karaktären Hoyt.

Jobbade extra som ståuppare…

Samtidigt som Melissa Rauch gick i college extraknäckte hon som stå-upp-komiker i New York City. Hon har även medverkat på restaurangen ”Hamburger Harry’s”, samma restaurang som komikern Zach Galifianakis hade sin premiär på.