Sexleksaker, sexiga underkläder och allt som egentligen hör till inom sänghalmens fyra väggar blir allt mer och mer populärt. Idag är det en miljardindustri, framförallt i västvärlden. I många asiatiska länder är det än i dag förbjudet att sälja sexleksaker. Men vi svenskar handlar gärna glatt produkter som förbättrar, förenklar och triggar igång oss i sängen – antingen för eget bruk eller något som passar både dig och din partner! Därför bjuder vi här på 10 fakta som du antagligen inte kände till om en av Sveriges största sexbutik – Mshop!

Mshop har delat säng med 1,5 miljoner personer…

Att sexleksaker är populärt är det inget snack om. I dag har det snarare blivit en standard än något som man mumlar lite försiktigt om, som det var för några decennier sedan. Men visste du att leksaker från Mshop har delat säng med totalt 1 500 000 svenskar? Och det bara ökar!

Har sitt eget radioprogram/podd…

Sexmorgon med Evelina, Marie och Antonina – i samarbete med Pirate Rock – har över 100 000 lyssnare i månaden. Du kan lyssna live på fredagar klockan 09:00 hos radiokanalen Pirate Rock, eller så kan du lyssna i efterhand på podden på exempelvis iTunes, Spotify eller där du hittar dina podcasts. Varför inte följa dem på socialmedier? Du hittar tjejerna på Instagram och Facebook under namnet SexMorgon (eller genom att klicka HÄR (extern länk)).

Har nominerats som den bästa sexbutiken i Europa…

Mshops butiker (som finns i Göteborg och Ullared) har nominerats till ”Bästa sexbutiken i Europa 2019” I Xbiz Europa Awards (Retailer of the Year — Boutique)!

Var först med att sälja Rabbit i Sverige…

Mshop var första butik i Sverige som sålde den klassiska och för många välkända Rabbit-vibratorn i början på 90-talet. En bild på vibratorn finner du nedanför!

Varit verksamma i över 35 års tid…

Sveriges första sexbutik öppnade i Malmö under namnet redan under år 1968. Men Mshop var inte långt efter och har varit verksamma i över 35 års tid – det grundades så tidigt som år 1984.