En del slänger av sig byxorna direkt när hen kommer innanför dörren. Andra känner sig obekväma. Likaså är det med nudism, en del älskar känslan av att gå nakna, medan andra inte förstår sig på det alls. Hur man än är så följer här tio fakta du måste känna till om något så missförstått som nudism.

Fördomar som sitter i…

Fördomar mot nudiststränder är inget nytt, och en ovetande kan lätt tro att det försiggår många sexuella aktiviteter, partnerbyten och diverse annat av den sexuella naturen där, men sanningen är den att majoriteten av nudiststränder har strikta regler och förbud mot sexuella aktiviteter.

Alla åldrar är välkomna…

Man kan lätt tro att nudism endast är för myndiga, men så är inte fallet. Många nudiststränder uppmuntrar alla att komma som familj. Att ta med barn är inga konstigheter alls, och detta på grund av att det inte finns någon som helst sexuell stimulering hos nudister.

Vanligt under antika Grekland…

Olympiska spelen i antika Grekland utövades helt utan kläder i många grenar.

Fotades naken…

När Serena Williams (bild nedanför) ställde upp med att fotas naken för ESPN:s magasin ”The Body Issue” år 2009 blev det bäst säljande lösnumret någonsin.

Nudisternas paradis…?

I den amerikanska staten Oregon klassas nudism som yttrandefrihet, så länge du inte anspelar på sex.

10 fakta du antagligen inte visste om ditt immunförsvar

10 fakta du antagligen inte visste om ditt immunförsvar

Vår kropps försvarsmur mot sjukdomar är en imponerande och komplex mekanism som vi oftast tar för given - vårt immunsystem. I denna artikel kommer vi att utforska fascinerande fakta om vårt immunförsvar, hur det fungerar och dess avgörande roll för att hålla oss...