Stor supporter till Göteborgsklubbar…

Ola Serneke är väldigt idrottsintresserad och har åkt ett antal Vasalopp, Marcialonga och Cykelvasan. Idrottskulturen finns i företaget som har en egen idrottsförening och är storsponsor av både fotbollsklubben IFK Göteborg och ishockeyklubben Frölunda Indians.

Stockholm kan bli en multisportanläggning rikare…

I Stockholm planerar byggbolaget Serneke att bygga en multisportanläggning som är större än Prioritet Serneke Arena (se bild nedanför).

Kommer bli högst i västra Europa…

Om Karlatornet med sina 266 meter stod klart idag skulle det vara den näst högsta byggnaden i västra Europa, efter The Shard i London.

Fick byta namn…

Serneke hette tidigare Sefa Bygg och bytte namn i en omprofilering år 2014 då det internationellt finns flera andra bolag som heter så. Serneke ville skapa något unikt och namnet kommer såklart från grundaren och VD:n Olas efternamn.

En av Sveriges största byggnader

Prioritet Serneke Arena är en av Göteborgs största byggnader med en yta på 45 300 kvadratmeter (motsvarande drygt sex fullstora fotbollsplaner).

10 fakta du antagligen inte visste om Pepsi

10 fakta du antagligen inte visste om Pepsi

Pepsi, den ikoniska läskedrycken som har präglat vår värld sedan 1893, har inte bara erövrat smaklökarnas hjärtan utan även blivit en kulturell symbol för generationsöverskridande njutning. Med sitt karaktäristiska smakäventyr och imponerande historia har Pepsi...

10 fakta du antagligen inte visste om företagslån

10 fakta du antagligen inte visste om företagslån

Borta är den tid då endast stora företag med reviderade bokslut och en omsättning på flera miljoner kunde få ett företagslån hos banken. Idag finns en uppsjö av mindre långivare som erbjuder företagslån speciellt anpassade för småföretag. Jämför företagslån på...