Sex är ett ofta diskuterat ämne, världen över. Och i samband med att ämnen blir till heta diskussioner uppstår också osanningar och myter. Den vanligaste myten vi har när det kommer till sex är gissningsvis relaterad till analsex. Därför tänkte vi att det är hög tid att reda ut några kända myter! Håll tillgodo!

Penisen spelar inte så stor roll…

Myt: Penisens längd och tjocklek avgör helt en kvinnas njutning. Det här är självklart inte sant på något sätt. Det handlar mer om vad man kan göra med sin lilla utväxt. I genomsnitt är en penis 9 cm lång, och 13 cm lång vid erektion. 

Man onanerar bara när man är singel…

Myt: Man onanerar i princip bara när man är singel. Du som är i ett förhållande vet nog med dig att det hela bara är en myt. Hela 85% av männen och 45% av kvinnorna hävdar att de fortfarande onanerar, trots att de är i ett sunt förhållande.

En säker man är ett säkert kort…

Myt: Man attraheras bara av någon på grund av utseendet under första träffen. Nej, det gör man inte, och det är så mycket mer än utseendet som spelar in. Kvinnor har en tendens att attraheras av män som kan bära ansvar, exempelvis när det kommer till barnuppfostran och det ekonomiska. Män drar sig gärna mot kvinnor som visar tecken på fertilitet.

Män är alltid redo för sex…

Myt: Män är alltid redo för sex! Män själva vet redan att detta är en myt. En studie visade att män som har en känsla av att de ”måste” vara redo för sex jämt hade större problem med erektion, medan män som inte kände samma press presterade bättre.

Ett samlag är inte långt…

Myt: Ett samlag brukar vara i cirka 30 minuter. Visst, det finns de som klarar att hålla på länge i sängen. Men att orka i 30 minuter är ganska ovanligt. Från penetrering till ejakulation är snittiden 6-10 minuter. Så om du orkar hålla på i mer än 30 minuter tillhör du uppenbarligen eliten! 

10 historiska och helt barnförbjudna fakta

10 historiska och helt barnförbjudna fakta

När det är "barnförbjudet" brukar det också oftast vara kul. Men när det är barnförbjudet och dessutom historiskt, då? Vi har samlat tio av de mest skruvade - och historiskt korrekta - fakta som är helt barnförbjudna! Och som dessutom kommer få dig att att plocka fram...