För somliga kan sömn betyda rena rama fyrverkerierna

Hos vissa är det till och med lättare att få orgasm i sömnen än vad det är under vaket tillstånd. Orgasm är för många associerat till att man spänner sig eller har prestationsångest. I sömnen försvinner dock allt det där. Många människor, speciellt kvinnor, har därför lättare att få orgasm i sömnen, menar vissa sömnforskare.

Hur förklarar man kladdet…?

Likaväl kan du också få en orgasm under en sexig dröm – utan att du ens kommer att minnas det på morgonen när du vaknar!

Hur många kommer att somna med musik nu…?

Om du aldrig tidigare har upplevt en sömnorgasm och faktiskt är riktigt sugen på hur det är, finns det ett par saker man kan göra för att förbättra oddsen till att få uppleva en! En studie har visat att chanserna förbättras avsevärt om du tänker sexiga och snuskiga tankar innan du somnar. Ett annat tips är som tidigare nämnt; att sova på mage. Andra studier hävdar att musik som associeras till kärlek kan få dig till att uppleva en nattlig orgasm. Prova, vetja! 

Nu vågar du aldrig somna igen, va…?

Även om ämnet kanske är tabubelagt, och om det faktiskt skulle hända när du sover över hos en kompis behöver du inte känna någon skam på något vis alls. Hur tabubelagt och generande det än är, så är det helt normalt och kan hända precis vem som helst – när som helst!

Visst går det att förhindra…

Är du dock en av alla de som upplever nattliga orgasmer lite väl ofta och vill slippa det hela? Det finns saker man kan göra även åt det! Ett hett tips är att onanera oftare! Det är RFSU som ger ut tipset om att onanera mer under vaket tillstånd för att förminska risken för sömnorgasmer.

10 fakta du antagligen inte visste om förspel

10 fakta du antagligen inte visste om förspel

Förspel kallas de förberedande handlingar som parterna utför med varandra innan ett regelrätt samlag. Ett förspel kan exempelvis innehålla kramar, kyssar, smekningar/massage, sexuellt upphetsande ord, striptease, sexuella rollspel, onani och oralsex. Det kan vara ett...