Männen inte lika angelägna att köpa nya underkläder som kvinnor…

År 2008 gjordes en undersökning i USA gällande männens vanor när det kommer till underkläder. Undersökningen visade att så mycket som 9% regelbundet bar kalsonger som var över tio år gamla och 15% bar kalsonger som var mellan fem och nio år gamla.

Världens kanske mest notoriska trostjuv…

Efter att polisen i Colfax, Washington, grep en man vid namn Greg Flaherty, efter att han misstänksamt hängt runt i olika tvättstugor, visade det sig att han hade stulit så mycket som 1 613 olika par av olika underkläder från kvinnor. I rapporten framgick det dock aldrig om de stals före eller efter de hade tvättats.

Röda trosor en nyårstradition i Italien…

Om du har firat nyår i Italien någon gång kanske du har märkt av att kvinnorna i regel bär röda trosor? Detta beror på att den röda färgen på underkläderna symboliserar lycka och framgång för det kommande året.

Så mycket som 80% bär på fel storlek…

Enligt en undersökning har det visat sig att cirka 80% av alla kvinnor bär på fel BH-storlek. Rådfråga alltid kunnig personal i samband med att du ska införskaffa dig en ny BH.

Det så kallade ”kalsonggreppet” en ren livsfara…

Du kan väl inte ha undgått trenden som kallas för ”kalsonggreppet” (eller på engelska ”wedgie”)? Även om det kan vara kul att skoja med sina killkompisar ibland, kan skämtet också vara en direkt livsfara. Den 14 oktober 1996 fick en man från Texas, USA, nämligen hämtas upp med ambulans efter ett våldsamt kalsonggrepp. Historien fick dessutom ett olycklig slut, då han var tvungen att operera bort ena testikeln.